Love Been Taken
Disclaimer



Hi ! I am Aiyn and Im 14 y/o. Be nice here ;)
-don't forget to follow -

Story Owner Linkies
Scream Here

Put your chatbox code


Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: Aiyn
Best view: Google Chrome
1st Giveaway By Dini HSN
Saturday, 7 July 2012 | 22:25 | 0 comments

Asslamulaikum & hye guys . me gusta today ^o^ . tgok banner polka dot yg comel tuh .
colourful kan :) . "1st Giveaway By Dini HSN" .
 jom la join rmai2 . blum cbe blum tau . kalo de rezeki bleh la menang kaan :p



<<<<<syarat-syarat >>>>>

1. follow blog Dini dan Ini  (kalo ade twitter sini) 
2. letak banner yg cute kat atas tu dlm entri korank pastu link kat > sini
3. buat tjuk entri "1st Giveaway By Dini HSN"
4. follow smua sponsor :)
5. hntar link kat GA  ni . SHOUTBOX x dilayan
6. pengadil untuk GA ni random


sponsor yg comel ^o^

-Alianaa Azman  - follow , follow
-Sally Samsaiman - follow
-Bella Nabilah -  follow


>hadiah yg comel-comel<

>(topup RM30 , full edit blog , header) x1 pemenang
>(teddy bear) x1 pemenang
>(topup RM1O) x2 pemenang
>(header , template ,review blog) x3 pemenang
>(topup RM5) top refferal x1 pemenang


 . . . . maybe akan ade penambahan hadiah . . . .



Special Giveaway By Azyan Nabilah
| 21:44 | 0 comments

assalamualaaikum . another more AWESOME GA. aiyn nk join GA yg awesome ni
korank pon jom la join skali . mana la thu kalo de rezeki bleh menang . lagipon aiyn bleh dpat ramai kwan . kalo menang kalah tu dh di kira adat






Syarat & Terma :-

1. Like Page Azyan>klik< 
2. Follow Blog Azyan >klik<
3. Follow & Like page/blog sponsor
4. Tag rakan blogger
5. Tidak perlu promote segala bagai sebab bukan guna Top Refferel pun 
6. Wajib ada blog @ blogspot.
7. Tiada had umur diperuntukan.
8. Lelaki & Perempuan dibenarkan join.
9. Jika penyertaan kurang daripada 20  orang peserta. Giveaway akan dibatalkan :)





Cara Nak Join :)-


*Buat entry dan wajib letakkan banner blog.
*Tulis sedikit isi dan harapan untuk menang.
*Lepas dah siap, copy URL ENTRY dan letak di komen entry   

*Promote ! Top Refferel Ada !!



>>>HADIAH YG AWESOME<<<

1. Miraa HusinBlog Page

Hadiah : 3 Header & Blog Reviews - No.1

Topup RM3.00 - No.1



2. Aqeela Azzahra   Blog   Page
Hadiah : 2 Pin Tudng - No.1 & No.2



3. Nana Sab D'luvers  Blog
Hadiah : Doodle - No.3



4. Stella Online Store Page
Hadiah : Tudung - No. 1



5. Irdina Athirah
Blog : Takdapatlink
Hadiah : Edit Blog - No.3




6. Keychain MELAKA

Sponsor By : Azyan Nabilah - No.3




7. Kain Felt
Sponsor By : Azyan Nabilah - No.3



8. 2 Felt Craft
Sponsor By : Azyan Nabilah - No.1



9. Topup RM3.00
Sponsor By : Azyan Nabilah - Saguhati (1) Orang



10. Shawl
Stella Online Store - No.2



11. Pen

Sponsor By Azyan Nabilah - No. 1




12. 3x Stylish Header Transparent
Sponsor By Azyan Nabilah - No. 2



13.  1x Animated Banner
Sponsor By Azyan Nabilah - No.3



15. Edit Gambar
Blog- Saguhati ( 2 Orang )



16. Editing Picture
Sponsor By Syaza Afiqah - No.2



 .........korank tunggu apa lagi , jom la join ...... 

aiyn tag - lyana







Lyana's Studio First Giveaway
| 20:59 | 0 comments


                                                                 .. assalamualaikum ..


                                                    
                             


hye ^o^ . mornink smua (untk yg nru bngun tido) . okay ari nie aiyn nk join 
LYANA'S STUDIO FIRST GIVEAWAY . besarkan banner kat atas tu , comel pulak tu 
So, aiyn nk ajak korank join jgak GA niie . Rugi tau kalo korank x join . sebelum aiyn lpe kalo korank nk join just klik sini okey . BTW cpat join sbb GA nie x smpai 10 hari tau . cpt sblum terlambat



>>syarat-syarat

1.follow blog lyana untuk perkembangan GA
2.like fanpage lyana >klik<
3.Buat satu entry ----> Lyana's Studio First Giveaway
4. letak banner yg comel tu & link kat entry nie ----> klik
5. Tag AT LEAST 2 BLOGGER

(ikut tau semua syarat2 tu)



>>Hadiah2 yg AWESOME<<


2 pasang contact lens THE DISNEY LAND 
(warna boleh pilih)



1 pasang flat shoes

&

2 pcs crumple shawl 
(boleh pilih)

&

1 inner neck 


..................THE END..............

AIYN NK TAG -lyana zahari
               -izaati














Segmen: Bloglist with Yana
| 20:15 | 0 comments


assalamualaikum .  tngok atas tu , comel kan banner tu . So, korang tnggu pe lagi jom la join
 "segmen:bloglist with yana"
kalau korank nk join senang je . klik sini. okey .




SYARAT-SYARAT:
- Buat entry bertajuk "Segmen: Bloglist With Yana"
- Letak banner diatas dalam entry
- Sertakan link blog/link twitter/link page korang (letak link yang korang ada laa)
- Letak gambar korang 1 (senang Yana nak kenal,hehe)
- Hantar link di entry ini okey.

MANFAAT:
- Bloglist untuk blog/twitter/page akan Yana buat
- Follower dan trafik InsyaAllah meningkat
- Blog dikenali ramai
-Kenal sesama blogger/tweeps

LJANGAN LUPA FOLOW  JUGAAA :)
Twitter >KLIK<
Page >KLIK<
Read more »

Special GiveAway by Aiman
Friday, 22 June 2012 | 22:16 | 0 comments



Assalamualaikum & peace yo ^.^V . cbe korank tngok kat atas tu ,ari nie aiyn nak join "special giveaway by aiman"  mana la thu kalo de rezeki bleh menang . GA ni smua org bleh join tpi mestilah de syarat2 dier kan .




Syarat penyertaan :
1- Like Sponser Utama INI dan INI
2- Follow blog Aiman dan Ikhwan
3- Click INIINI dan INI


<wajib tau buat ni . kalo tak nnt penyertaan batal>


Cara-Cara utk Menyertai :-
1- Buat Satu Entry Yg Bertajuk "Speacial GiVeAway By Aiman" 
2- Tempek Banner Di Atas & Linkkan Ke Sini
 3- Akhir Sekali, Copy Link Entry Tu & Post Di Kotak Komen . Di CBOX tidak dilayan. 

Hadiah :

1st Top Referrer : Sebuah MP4 Player 
2nd, 3rd Top Referrer : Dua Pasang Cute Earphone 
10 yang bertuah : Hadiah Misteri 
5 Pemenang Pilihan Random : Blogskin Tajaan Bunny Inspire




Bestkan hadiah dia . So, korank tnggu pe lagi . meh la join, tak rugi pon . kalo tak menang pon kte bleh jdikan sbagai satu pengalaman . btul tak ^o^

cepat tarikh tutup nak dekat dah 06/07/2012


Read more »

balik asrama -.-'
Friday, 8 June 2012 | 21:11 | 0 comments
assalamualaikum x) . esok aiyn dah kene balik asrama & post ni maybe post yg terakhir untuk 2 minggu lgi .
mmng la balik asrama best tpi sometimes bosan jugak . yg paling aiyn x ske SEKOLAH  penat la nk belajar . kan best kalo kat skolah kte leh buat ape2 je n x yah nk belajar .
Keputusan EXAM PERTENGAHAN TAHUN
aiyn takut gila sbb ari tu exam aiyn x blajar btul2 . abis la mama aiyn mrah .
arap2 x de yg gagal 


urgh -.-'
| 21:03 | 0 comments
assalamualakum x) . aiyn nak bagitau korank rahsia nie . jgn bagitau org tau .
sepatutnya semalam (jumaat) aiyn kena pergi kem tau . tpi aiyn tipu org tu ckap aiyn kena balik asrama la & mcam lagi la . x pe aiyn tipu sunat je =P
lagipon kalau aiyn pergi kem tu melepas la aiyn mkan PIZZA HUT. korank nk sikit ??
mehh la datang sini x) . & lgi satu nnt kena blik asrama lmbat , malas la balik lambat . aiyn nk balik asrama awal sbb senang skit nk kemas barang sbb x de org . sape nk join aiyn , ari ahad nie dttang la rmai2 kte kemas brang sama2
tu je lah yg aiyn nk ckap , jgn bagitau org tau nnt hilang hidung baru tau . jk x)


Old things